werwer

Kennismaken?

Wilt u uw project eens vrijblijvend met ons bespreken? Dat kan! Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Over ons

Kwaliteit en vakmanschap staan centraal!

Bronz Totaalbouw is een aannemersbedrijf die verder gaat dan alleen bouwen. Wij leveren totaaloplossingen voor al uw bouwprojecten. Door actief met u mee te denken en alle benodigde werkzaamheden voor u te verzorgen en te begeleiden, wordt u volledig ontzorgd.

Wij zijn een klein bedrijf met grote ambities. We kunnen snel schakelen en vinden een klantgerichte benadering belangrijk. Uiteindelijk zijn wij pas tevreden als u dat ook bent.

De kracht van vakmanschap

Wij geloven in de kracht van vakmanschap. Iemand die zijn hele leven niets anders doet dan stucen, is daar nu eenmaal beter in dan een klusjesman die dat af en toe doet. Je kunt nu eenmaal niet overal goed in zijn. Wij laten daarom alle werkzaamheden uitvoeren door vakmensen: stucwerk door een stukadoor, installatiewerk door een installateur, timmerwerk door een timmerman, etc.

Hierdoor bent u ervan verzekerd dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd op een correcte en vakbekwame methode, zodat u hier jarenlang plezier van heeft.

Wij selecteren de beste vakmensen voor uw project

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreid netwerk aan goede vakmensen om ons heen verzameld waarmee wij regelmatig samenwerken. We weten wat we aan elkaar hebben, en kennen hun sterke en zwakke kanten, zodat we voor ieder project de meest geschikte vakmensen kunnen inzetten.

Omdat wij het belangrijk vinden dat u waar krijgt voor uw geld, beoordelen wij regelmatig de kwaliteit van het door onze vakmensen geleverde werk. Hierdoor houden we ze scherp en waarborgen wij een hoog kwaliteitsniveau.

Onze achtergrond

Achter Bronz Totaalbouw staan twee enthousiaste en ervaren ondernemers: Paul Bremer en Robin de Waard. Begin 2020 hebben zij besloten hun krachten te bundelen in één onderneming om verdere ontwikkeling en groei mogelijk te maken. De achtergrond van Paul en Robin is divers, waardoor Bronz Totaalbouw een zeer brede kennis en ervaring in huis heeft. Hierdoor is Bronz Totaalbouw perfect in staat grote, diverse en complexe bouwprojecten van A tot Z te verzorgen en u daarbij volledig te ontzorgen.

Paul is onze specialist in de bouw en gaat actief langs onze projecten in de rol van meewerkend uitvoerder om de voortgang en kwaliteit van onze projecten te waarborgen. Van oorsprong is Paul timmerman en heeft in de 20 jaar die hij in het vak zit verschillende takken van de bouw beoefend. De afgelopen jaren is hij zeer succesvol geweest met zijn onderneming Bremer Bouwservice. Met Bremer Bouwservice heeft hij grote verbouwingen, complexe renovatieprojecten en nieuwbouw begeleid, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.

Robin is onze specialist in projectmanagement en zal uw centrale aanspreekpunt zijn. Hij is onder meer verantwoordelijk voor de planning, vergunningen en communicatie. Hij organiseert de juiste vakmensen op onze projecten zodat u verzekerd bent van het beste resultaat. Tevens maakt hij inkoopafspraken met leveranciers zodat u uiteindelijk de beste waar krijgt voor uw geld. Robin heeft zo’n 15 jaar ervaring in project- en bedrijfsmanagement in telecom en vastgoedontwikkeling. De afgelopen jaren heeft hij als operationeel directeur van een glasvezelbedrijf de bouw- en beheerafdeling geleid, diverse samenwerkingsovereenkomsten gesloten en bewaakte hij continu de klanttevredenheid.

Bronz Totaalbouw is uw partner voor al uw bouwprojecten!

Door de krachten te bundelen in Bronz Totaalbouw, kunnen Paul en Robin zich volledig focussen op datgene waar ze goed in zijn. Met de brede kennis en ervaring in de bouw en goede organisatorische skills, heeft Bronz Totaalbouw een unieke mix in huis. Hierdoor is zij als geen ander in staat u te helpen en begeleiden bij al uw bouwprojecten, ongeacht de complexiteit daarvan. Bronz Totaalbouw is uw partner voor al uw bouwprojecten!

Meer weten?

Wilt u uw project eens vrijblijvend met ons bespreken? Dat kan! Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen