Onderhoud

Om uw vastgoed in goede staat te houden, is het belangrijk onderhoud uit te voeren. Zowel bij preventief onderhoud als voor incident managent is Bronz Totaalbouw uw partner. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers in verschillende branches. 

Appartementen en ander vastgoed

Voor eigenaren van appartementen en ander vastgoed kunnen wij al het onderhoud verzorgen. Uiteraard verzorgen wij het reguliere schilderwerk van deuren en kozijnen, maar ook de zaken die meer incidenteel plaatsvinden organiseren wij. Bijvoorbeeld wanneer een huurder een appartement of bedrijfsruimte verlaat en het weer even netjes gemaakt moet worden voor de volgende huurder, wanneer er een lekkage optreedt en er daarom spoedig herstel dient plaats te vinden, of wanneer bijvoorbeeld een badkamer aan vervanging toe is kunnen wij dat van A tot Z verzorgen. Daarnaast staan we in Nederland voor een grote uitdaging om al ons vastgoed te verduurzamen. Ook hiermee kunnen wij u helpen door uw appartementen na te isoleren, glas te vervangen of door op uw bedrijfspand zonnepanelen aan te brengen. Afhankelijk van uw wensen schakelen wij met u of rechtstreek met uw huurders en verzorgen wij dat alle werkzaamheden netjes ingepland en uitgevoerd worden.

Technische ruimten

Voor netbeheerders zorgen wij ervoor dat technische ruimten in goede conditie blijven. Een belangrijk uitgangspunt bij technische ruimten is dat deze 'hufter-proof' zijn en zo onderhoudsvriendelijk mogelijk. Toch ontkomen ook deze ruimten niet geheel aan onderhoud. Dit kan bijvoorbeeld correctief onderhoud zijn vanwege vandalisme, storm of simpelweg vanwege ouderdom. Maar uiteraard kunnen wij ook preventief onderhoud verzorgen, waarmee toekomstig duurder correctief onderhoud kan worden voorkomen. Hierbij te denken aan het vervangen van verouderde dakbedekking om lekkage te voorkomen, of het vernieuwen van broos geworden voegwerk zodat het metselwerk daarachter weer goed wordt beschermd. Tevens kunnen wij (periodieke) onderhoudsinspecties verzorgen, waarbij wij de staat van uw vastgoed controleren en aanbevelingen doen met betrekking tot onderhoud. Dit doen wij op basis van eerlijke adviezen en met het oogpunt op een duurzame relatie. Alle onderhoudswerkzaamheden voeren wij kwalitatief hoogwaardig uit, zodat u hiernaar geen omkijken meer heeft.