Nieuwbouw

Nieuwbouw

Woningen, appartementen, garages, etc.

Ook volledige nieuwbouw kan Bronz Totaalbouw voor u verzorgen. Of u nu een garage wilt plaatsen, een woning of een heel appartementencomplex, Bronz Totaalbouw kan het van A tot Z voor u verzorgen.

Van een idee naar een plan

Afhankelijk van het voorwerk dat u zelf al heeft gedaan en wat voor bouwwerk het precies wordt, zullen wij een architect inschakelen zodat we  samen met u een ontwerp kunnen maken. We inventariseren uw eisen en wensen, en zorgen dat er een ontwerp komt dat daarbij zo goed mogelijk aansluit. Wilt u modern of juist klassiek, prefab of authentiek, hout of staal, basis isolatie of energieneturaal, etc. Wij helpen u graag met het maken van uw keuzes. Maar ook wanneer u zelf al een architect aan de hand heeft genomen en er al een ontwerp is opgemaakt, helpen wij u graag met het vervolgtraject.

Nadat het ontwerp gereed is en een constructeur heeft vastgesteld welke constructieve maatregelen er genomen moeten worden, kunnen wij de vergunningsaanvraag voor u verzorgen. Doordat wij graag samenwerken, we begrijpen welke ambtelijke overwegingen er worden gemaakt, we weten hoe het beslissingsproces in elkaar zit en onze drive er samen met de verantwoordelijke ambtenaren uit te komen, krijgen wij veel voor elkaar. We betrekken de verantwoordelijke ambtenaren vroeg bij het proces en maken ze deelgenoot van het project, om op die wijze voor u het beste resultaat te verkrijgen.

De eerste steen gelegd

Zodra de vergunning is verleend en deze onherroepelijk is, is het tijd om de eerste steen te gaan leggen. Wij plannen de bouwwerkzaamheden in en bestellen de benodigde materialen. De planning stemmen we met u af, zodat we deze zo goed mogelijk kunnen aansluit bij uw wensen en behoeftes.

Voor de bouw schakelen wij uitsluitend goede vakmensen in. Geen klusjesmannen die alles een beetje kunnen, maar een betonwerkers voor het beton, een timmermannen voor het timmerwerk, installateurs voor het installatiewerk, etc. Door deze bouwwijze en doordat wij uitsluitend materialen gebruiken van hoogwaardige kwaliteit, kunnen wij een uitstekend resultaat garanderen en bent u ervan verzekerd dat alle werkzaamheden op een vakbekwame en correcte wijze worden uitgevoerd. Hierdoor krijgt u uiteindelijk de beste kwaliteit, waar u jarenlang van kunt genieten.

Tijdens de bouw verzorgen wij actief project management zodat alles ordelijk verloopt en uitdagingen snel en efficiënt kunnen worden opgelost. Wij houden de kwaliteit van het gerealiseerde werk nauwlettend in de gaten en voeren hierop regelmatig controles uit zodat wij de hoge kwaliteit kunnen blijven waarborgen.

Oplevering

Zodra het werk gereed is zullen wij samen met u nagaan of alles naar wens is verlopen en of het werk naar volledige tevredenheid is. Uiteindelijk zijn wij pas tevreden als u dat ook bent.