Moderniseren

Vloeren, deuren, stuc- en schilderwerk, etc.

Heeft u een huis gekocht met een donker eiken keuken? Of heeft u van dat typische groene sanitair in uw badkamer? Of bent u gewoon uitgekeken op de huidige kleuren in uw huis? Dan is het wellicht tijd voor een opknapbeurt en daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij kunnen uw volledige woning moderniseren. Van het leveren en plaatsen van een keuken tot het schilderen van uw deuren en van het stuccen van uw wanden tot het installeren van slimme apparatuur. U kunt het zo gek niet verzinnen, of wij hebben er de vakmensen voor.

Met verschillende leveranciers hebben wij afspraken gemaakt, waardoor wij een grote verscheidenheid kunnen leveren aan sanitair, keukens, vloeren, wandbekleding, design deuren, en noem zo maar op.

Waar moet ik beginnen?

In het ontwerp moeten verschillende afwegingen worden gemaakt. Luxe of vooral praktisch, volledig naar uw smaak of liever neutraal en natuurlijk is het belangrijk om goed af te wegen hoeveel geld u eraan wilt uitgeven.

Het moderniseren van uw woning kunt u daarom het beste beginnen met het vaststellen van uw primaire doel van de opknapbeurt. Doet u dit bijvoorbeeld volledig om uw eigen woongenot te verhogen, of doet u dit vooral om de verkoopbaarheid van uw woning te verbeteren. Welke zaken vindt u het belangrijkst, en waar bent u bereid concessies te doen als het allemaal toch wat duurder uitpakt dan u had gehoopt. Ga ook vooral uw persoonlijke eigenschappen en toekomstplannen na. Hoe lang bent u nog van plan om in de woning te wonen?. Bent u iemand die 30 jaar met eenzelfde keuken doet of wilt u elke 5 jaar een nieuwe? En hoe mooi een massief houten aanrechtblad ook kan zijn, kunt u het opbrengen om dit netjes wekelijks te onderhouden? Misschien heeft u wel een kinderwens en is het daarom handig als de muren met een natte doek afgenomen kunnen worden.

Het ontwerp

Zodra u goed heeft nagedacht over de hiervoor beschreven randvoorwaarden, is het tijd om het ontwerp te gaan maken. Wanneer u zelf een goed beeld heeft bij wat u wilt hebben en/of dat graag zelf uitkiest, kunnen wij u uitgebreid begeleiden en adviseren. Zowel wanneer het alleen afwerking betreft als wanneer u ook de indeling van de woning wilt aanpassen en er muren verplaatst moeten worden kunnen wij u van dienst zijn. Maar ook wanneer u het interieur graag door een architect wilt laten ontwerpen kunt u hiervoor bij ons aankloppen.

Tijd voor de bouw!

Nadat het ontwerp gereed is kan de bouw worden ingepland. Dit stemmen we goed met u af, zodat onze planning zo goed mogelijk aansluit bij uw situatie. Afhankelijk van het project kunnen wij ook tijdelijke voorzieningen regelen, zodat u bijvoorbeeld tijdens de verbouwing van uw badkamer toch nog een douche heeft.

Wij verzorgen vervolgens de complete modernisering. Alle werkzaamheden laten wij uitvoeren door vakmensen. Geen klusjesman die alles wel een beetje kan, maar een stukadoor voor het stucwerk, een installateur voor het installatiewerk en een parketlegger voor uw nieuwe parket. Hierdoor bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en een perfecte afwerking.

Tijdens de bouw verzorgen wij actief project management zodat alles ordelijk verloopt en eventuele uitdagingen snel en efficiënt kunnen worden opgelost. Wij houden de kwaliteit van het gerealiseerde werk nauwlettend in de gaten en voeren hierop controles uit zodat wij een hoge kwaliteit kunnen waarborgen.

Oplevering

Zodra het werk gereed is zullen wij samen met u nagaan of alles naar wens is verlopen en of het werk naar volledige tevredenheid is. Uiteindelijk zijn wij pas tevreden als u dat ook bent.