Energiebesparing

Energiebesparing

Isolatie, kozijnen, glas, zonnepanelen, etc.

Het treffen van energiebesparende maatregelen voor uw woning is vaak een slimme investering. Door uw huis goed te isoleren, kunt u honderden euro’s per jaar besparen op de energierekening. Dit geldt vooral wanneer uw huis al wat ouder is en op dit moment slecht, of zelfs helemaal niet geïsoleerd is. En door die lagere energierekening verdient u uw investering vaak al in een paar jaar terug. Maar ook kan het zijn dat u uw huis wilt isoleren om gewoon een fijner leefklimaat zonder tocht in uw woning te krijgen, u een CV ketel heeft die nodig aan vervanging toe is, of graag zonnepanelen wilt plaatsen om zelf energie op te wekken.

Wist u dat veel woningen die voor 1975 zijn gebouwd helemaal niet geïsoleerd zijn?

Bronz Totaalbouw is uw partner in het treffen van energiebesparende maatregelen voor uw woning. Met onze uitgebreide ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren, alle benodigde werkzaamheden verzorgen en u helpen bij het verkrijgen van beschikbare subsidies.

Klaar voor de start….

Voordat we van start gaan, gaan we eerst samen met u na wat uw voornaamste doelen zijn van de energiebesparende maatregelen en of er gezondheidsaspecten gelden waarmee rekening moet worden gehouden. Om maximale investeringsrendementen te behalen zullen er net wat andere maatregelen getroffen worden dan wanneer u vooral een fijner en gezond binnenklimaat wilt creëren. Wellicht bent u een ‘innovator’ of ‘early adaptor’ en wilt u het nieuwste en het beste hebben wat er te krijgen is. Maar vooral ook wanneer er gezondheidsaspecten meewegen in uw afweging uw huis te isoleren, is een juiste materiaalkeuze, ventilatie en een goede vochthuishouding essentieel. Wij helpen u met het maken van de beste keuze.

Voor de meeste energiebesparende maatregelen zijn geen vergunningen nodig. Wel kan er een vergunnings- of meldingsplicht bestaan voor maatregelen die aan de buitenzijde zichtbaar zijn. Hierbij te denken aan het installeren van een warmtepomp of zonnepanelen. Mochten er vergunningen nodig zijn zullen wij u hierover informeren en kunnen wij dit volledig voor u verzorgen.

Laat het besparen maar beginnen!

Samen met u stellen we de planning vast voor de uitvoering van de werkzaamheden, zodat dit zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen. Voor de installatie van de energiebesparende maatregelen schakelen wij uitsluitend vakmensen in. Door het werk uit te laten voeren door professionals en doordat wij uitsluitend materialen gebruiken van hoogwaardige kwaliteit, kunnen wij een uitstekend resultaat garanderen en bent u ervan verzekerd dat alle werkzaamheden op een vakbekwame en correcte wijze worden uitgevoerd.

Tijdens de bouw verzorgen wij actief project management zodat alles ordelijk verloopt en eventuele uitdagingen snel en efficiënt kunnen worden opgelost. Wij houden de kwaliteit van het gerealiseerde werk nauwlettend in de gaten en voeren hierop controles uit zodat wij een hoge kwaliteit kunnen waarborgen.

Zodra het werk gereed is zullen wij samen met u nagaan of alles naar wens is verlopen en of het werk naar volledige tevredenheid is. Uiteindelijk zijn wij pas tevreden als u dat ook bent.

Subsidies en andere stimuleringsmaatregelen

De overheid heeft op dit moment verschillende stimuleringsmaatregelen getroffen om het voor u gunstig te maken nu uw huis energiezuiniger te maken. Wij houden de actuele regelingen continu in de gaten en helpen u graag hiervan optimaal gebruik te kunnen maken. Onderstaand een aantal stimuleringsmaatregelen die op dit moment beschikbaar zijn: